söndag 8 januari 2012

Thailänsk fiskgryta


Thailändsk fiskgryta

Ingredienser

Gör så här


  1. Ansa och skölj purjolöken och skala morötterna. Skär purjolöken och morötterna i sneda skivor. Skär tomaterna i grova tärningar och champinjonerna i tjocka skivor.
  2. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Fräs purjolök och morötter i oljan i en gryta. Tillsätt tomater, grönsaksbuljong och wokkryddorna. Låt det koka sakta i ca 10 minuter. Lägg i champinjoner och fisk och låt koka några minuter tills fisken är klar.
  4. Smaksätt med limejuice, salt och peppar.
  5. Blanda med nudlarna och servera.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden och kryddmixen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Glutenfri: använd glutenfria nudlar, t ex ris- eller glasnudlar.
Äggfri: använd nudlar utan ägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar