fredag 19 juli 2013

Carinas pastalåda

Carinas Pastalåda
4 port


1 påse tagliatelle (gärna med blandade färger)


2 pkt bacon


2 röda paprikor


300 g champinjoner
5 dl creme fraiche
1 trekant kvibilleost
1-2 dl mjölk
salt, svartpeppar, örtkryddor
Koka pastan, slå av vattnet och lägg den i en gratängform. Strimla svamp, paprika och bacon, fräs upp tillsammans. Häll creme fraiche i en gryta, smula ned kvibilleosten och värm under omrörning på svag värme tills osten smält nästan helt. Krydda och häll på lite mjölk så såsen blir simmig. Häll såsen över pastan i gratängformen. Bred ut baconröran över pastan och värm i ugn på 225 grader i ca 15 minuter.
(Bör ej frysas men är fantastisk gott i matlådan dagen efter!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar