1 förpackning krossade tomater gärna med basilika (à 500 g)
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 - 1 pressade vitlöksklyftor
1 isbergssalladshuvud
Så här gör du
Bra att veta när du ändrar antalet portioner
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Tillaga potatisen enligt förpackningens anvisning. Lägg ut kycklingfiléerna på en skärbräda. Krydda med salt och peppar. Lägg en bit fetost på varje filé och rulla ihop. Fäst med små trästickor.
Koka upp de krossade tomaterna och krydda med salt, peppar och gärna pressade vitlöksklyftor.
Lägg i kycklingen och låt koka under lock 10-15 minuter. Skölj och strimla salladen.
Servera kycklingen med sås, potatis, sallad och bröd.
För alla
Ersätt osten med sojabaserad hårdost om du inte tål mjölk eller laktos.
Tips
Klipp rikligt med färska örtkryddor över kycklingen tex oregano, timjan eller basilika.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar