- 1 kg tjockskuret revbensspjäll
- 1 msk olja
- 1 msk flytande honung
- 1 msk soja
- 1 msk riven färsk ingefära
- 1/2 tsk salt
- 2 krm nymalen svartpeppar
Bra att veta när du ändrar antalet portioner
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
- Sätt ugnen på 175°C.
- Lägg revbensspjäll i en ugnssäker form. Blanda olja, honung, soja, ingefära, salt och svartpeppar. Pensla spjället runt om med kryddblandningen.
- Sätt in i nedre delen av ugnen och stek ca 1 1/2 timme eller tills benen lossnar från köttet. Ös köttet några gånger under stekningen.
- Servera revbensspjället med rödkålsfyllda äpplen.
För alla
Revbensspjällen är fria från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar