torsdag 26 december 2013

Revbensspjäll i ingefära och honungsmarinad


  • 1 kg tjockskuret revbensspjäll
  • 1 msk olja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk soja
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm nymalen svartpeppar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Lägg revbensspjäll i en ugnssäker form. Blanda olja, honung, soja, ingefära, salt och svartpeppar. Pensla spjället runt om med kryddblandningen.
  3. Sätt in i nedre delen av ugnen och stek ca 1 1/2 timme eller tills benen lossnar från köttet. Ös köttet några gånger under stekningen.
  4. Servera revbensspjället med rödkålsfyllda äpplen.

För alla

Revbensspjällen är fria från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar